dimecres, 17 de setembre del 2008

espinetes Guanyadors Festa Major 2008



(Membre de les colles mirant una foto amb els logo dels espinetes, inentant assumir la seva derrota...)

Enguany la colla guanyadora de les probes de la festa major ha estat la nova colla "generació de espinete", que tot i tenir una edat mes elevada que la mitjana i estar a carrec de fills, han estat a l'alçada de les proves, arribant empatats fins a l'ultim moment amb la colla cotxina (Guanyadors 2007).

Un aplaudiment per la nova colla i tot l'esforç que ha fet per estar a l'alçada de les altres colles a nivell de participació i organització.. Tot i que els hi falta festa!

1 comentari:

...ari... ha dit...

Wuenas a tothom... Sóc l'Ari (membre d'Espinetes), gràcies per la dedicatòria, jijijijijijiji... Per nosaltres ha estat un plaer poder disfrutar de la Festa Major d'aquesta manera tant diferent... Una mica dura, sí, no estem ja per aquests trotes, i amb els nens, ufffff... Però ha estat una expriència INCREIBLE, i esperem que l'any 2009 podém aguantar igual (pq els anys ens passen i.... sin comentarios). Bé, el cas és que us agraïm a tots la paciència amb nosaltres, PERÒ... L'ANY PROPER... Com que tindrém més temps per a preparar tot el que comporta ser una COLLA DE SANT FOST... Podrem disfrutar més amb vosaltres... Corretasquessssss oeeeeeee... l'any que bé... NO ENS HO PERDEM! QUINA CANYA... Us deixo aquí el nostre nou blog, jijijiji... poco a poco, nos ponemos las pilassss.... http://collaespinetes.wordpress.com/